Yarışçı Doğanlar - Born To Race (Türkçe Dublaj)

Filmin Konusu: Araba kullanma yeteneğiyle büyük bir yarışçı olmaya aday olan Danny Krueger, tutkularına hakim olamayarak yasadışı bir sokak yarışına katılır. Burada kazan yapan Danny’ nin hayatı değişir ve araları pek iyi olmayan babasının yanına gönderilir. Fakat hız tutkusu onun için vazgeçilmezdir ve Danny bundan asla kopamayacaktır.

Oyuncular: Brando Eaton, Christina Moore, Joseph Cross, Sherry Stringfield, Spencer Breslin
Yönetmen: Alex Ranarivelo
Yapım: 2011
IMDB: 5.7/10








Etiketler: Yarışçı Doğanlar - Born To Race izle, Yarışçı Doğanlar - Born To Race tek part izle, Yarışçı Doğanlar - Born To Race türkçe dublaj izle, Yarışçı Doğanlar - Born To Race 2011 izle, Yarışçı Doğanlar - Born To Race full izle, Yarışçı Doğanlar - Born To Race hd izle, 

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Hansel & Gretel İzle

Hugo 2011
Hansel ve Gretel modern zamanda ikiz kardeşlerdir. Gretel, nazik ve sevimli bir kadın olan Lilith’in pasta dükkanında çalışmaktadır. Hnsel bir gün ormanda çıldırmış bir aile tarafından kaçırılır. Bu sırada Lilith’in de göründüğünden çok farklı olduğunu anlayacak ve kardeşi Gretel’i kurtarmak için büyük bir mücadeleye girişecektir.

IMDB Puanı: 2.5
Yapım: 2013 – ABD
Tür: Korku
Süre: 89 dakika
Yönetmen: Anthony C. Ferrante
Oyuncular:Dee Wallace, Brent Lydic, Stephanie Greco, Clark Perry, Adrian Bustamante



FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Vahşet Partisi (Türkçe Dublaj-HD)

Filmin Konusu: Sessiz bir genç kız olan Mandy Lane yaz sıcak sıcak bir şekilde bu durumdan kaçmak için bir çiftlik evlerinde her zaman verilecek hafta sonu partisine davet edilir. Kendi okulundan arkadaşlarının düzenlediği bu partide tanıdığı insanlar bir süre en sonunda olan oldu ve sessizce ortadan kaybolmaya başlar.

Oyuncular: Amber Heard , Michael Welch , Whitney Able , Anson Mount , Luke Grimes
Yönetmen: Jonathan Levine
Yapım: 2006
IMDB: 5.7/10











Etiketler: Vahşet Partisi - All The Boys Love Mandy Lane izle, Vahşet Partisi - All The Boys Love Mandy Lane tek part hd izle, Vahşet Partisi - All The Boys Love Mandy Lane 720p türkçe dublaj izle, Vahşet Partisi - All The Boys Love Mandy Lane direk izle, Vahşet Partisi - All The Boys Love Mandy Lane online izle, Vahşet Partisi - All The Boys Love Mandy Lane full izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Frankenweenie (Türkçe Dublaj-480p)

Filmin Konusu: Beklenmedik bir şekilde çok sevdiği köpeği Sparky’yi kaybeden genç Victor, en iyi arkadaşını tekrar hayata döndürmek için bilimin gücüne baş vuruyor. Tabii birkaç küçük değişiklik yaparak... Evde yarattığı bu eserini saklamaya çalışırken Sparky dışarı çıkınca Victor’ın öğrenci arkadaşları, öğretmenleri ve kasabanın tamamı, elde edilen bu “yeni hayat” fırsatının, çok korkunç olabileceğini öğreniyor.

Oyuncular: Catherine O'Hara, Charlie Tahan, Martin Landau, Martin Short, Winona Ryder
Yönetmen: Tim Burton
Yapım: 2012
IMDB: 7.0/10








Etiketler: Frankenweenie izle, Frankenweenie türkçe dublaj izle, Frankenweenie tek part vk izle, Frankenweenie tek parça hd izle, Frankenweenie full izle, Frankenweenie animasyon filmi izle, Frankenweenie 3d izle, Frankenweenie indirmeden direk izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Ayrılık İzle

Hugo 2011
Sağlam ve sevgi dolu bir birlikteliğin zaman içerisinde yıpranmaya başlamasının ardından, ilişkilerini tekrardan yoluna koymaya çalışan bir çiftin kimi zaman komik, kimi zaman acı verici ama daima eğlendirici yolculuğunu anlatan sıradışı bir romantik komedi.

IMDB Puanı: 5.8
Yapım: 2006 – ABD
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Süre: 106 dakika
Yönetmen: Peyton Reed
Oyuncular: Jennifer Aniston, Justin Long, Vince Vaughn, Jason Bateman, Cole Hauser





FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Annelik İzle

Hugo 2011
Çocuk büyütmenin neşeli olduğu kadar stresli yönlerini açığa çıkaran, çocuk büyüten kadınların kendilerini nasıl unutabildiklerini anlatan, annelik üzerine eğlenceli bir komedi.
IMDB Puanı: 4.6
Yapım: 2009 – ABD
Tür: Dram, Komedi
Süre: 90 dakika
Yönetmen: Katherine Dieckmann
Oyuncular: Uma Thurman, Minnie Driver, Cassidy Gard, Stephanie Szostak, Anthony Edwards








FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Balta - Hatchet (Türkçe Dublaj-HD)

Filmin Konusu: Bir turist grubu New Orleans’ta kamp kurmaya gider. Kamp yerleri bir bataklığın yanıdır ve oldukça ürkütücü bir yerdir. Burada Victor Crowley’in korku dolu öyküsünü öğrenirler. Bu öyküyü gecenin ilerleyen dakikalarında dehşet içinde keşfedeceklerdir. Gece başlayan tuhaf olaylar kanlı bir şekle bürünecektir.

Oyuncular: Kane Hodder, Joel David Moore, Deon Richmond
Yönetmen: Adam Green
Yapım: 2007 - ABD
IMDB: 5.7/10










Etiketler: Balta - Hatchet izle, Balta - Hatchet tek part vk izle, Balta - Hatchet tek parça hd izle, Balta - Hatchet türkçe dublaj izle, Balta - Hatchet full izle, Balta - Hatchet direk izle, Balta - Hatchet online izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Sucker Punch (Türkçe Dublaj-HD)

Filmin Konusu: Babydoll, isteği dışında bir yere kilitlensede hayatta kalmalıdır. Özgürlüğü için savaşmaya kararlı bir şekilde, dört kızı birleşmeye ve onları tutsak tutan Blue, Madam Gorski ve Kumarbazdan kaçmaya ikna eder. Kızlar kendilerini fantastik bir savaşta bulurlar. Nelerden vaz geçeceklerine karar vermek zorundadırlar, eğer başarılı olurlarsa özgür olacaklardır.

Oyuncular: Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Emily Browning, Carla Gugino, Jamie Chung
Yönetmen: Zack Snyder
Yapım: 2011
IMDB: 6.6/10








Etiketler: Sucker Punch tek part izle, Sucker Punch tek parça hd izle, Sucker Punch türkçe dublaj izle, Sucker Punch 720p izle, Sucker Punch direk izle, Sucker Punch online izle, Sucker Punch ücretsiz izle, Sucker Punch vk izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Cinnet - Modus Anomali (Türkçe Altyazı-480p)

Filmin Konusu: Bir adam ailesiyle birlikte tatile çıkarlar. Bu tatil ormanda yapılacak bir kamptır. İlk başlardan her şey normal giderken, bir anda karşılarına beklenmedik bir misafir çıkar. Bu misafirle birlikte adam zamanda bir boşluğa düşer ve kendinden geçer. Kendine geldiğinde ailesinden uzaklaştığını görür ve ormanda ailesini aramaya başlar. Aramaya başladığı sırada her yere dağılmış ve gömülmüş alarm saatleri bulur. Bununla birlikte zamanla yarıştığının farkına varır.

Oyuncular: Aridh Tritama, Izzi Isman, José Gamo,Marsha Timothy, Surya Saputra
Yönetmen: Joko Anwar
Yapım: 2012
IMDB: 7.0/10








Etiketler: Modus Anomali izle, Modus Anomali tek part izle, Modus Anomali tek parça hd izle, Modus Anomali vk izle, Modus Anomali direk izle, Modus Anomali türkçe altyazılı izle, Modus Anomali türkçe dublaj izle, Modus Anomali indirmeden direk online izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Hasta La Vista (Türkçe Dublaj-480p)

Filmin Konusu: Yirmili yaşlarında olan üç genç adam, hala bakirlerdir. Şarap turu bahanesiyle İspanya'ya doğru yola çıkarlar ve amaçları da şaraptan ziyade ilk cinsel deneyimlerini yaşamaktır. Onları kendileri dahil hiçbir şey durduramayacaktır. Biri yarı kör, diğeri tekerlekli sandalyeye mahkum, üçüncüsü de boyundan aşağısı felçli olan bu üç genç adamı anlatan Olduğun Gibi Gel, İspanya'daki bir geneleve gitmek üzere seyahate çıkan felçli bir adamın gerçek hikayesinden esinlenilerek oluşturulmuş bir film.

Oyuncular: Gerd Schelfhout, Karel Vingerhoets,Katelijne Verbeke, Marilou Mermans, Roos Van Vlaenderen
Yönetmen: Geoffrey Enthoven
Yapım: 2011
IMDB: 7.3/10








Etiketler: Hasta La Vista izle, Hasta La Vista türkçe dublaj izle, Hasta La Vista tek part vk izle, Hasta La Vista tek parça alternatif izle, Hasta La Vista full izle, Hasta La Vista direk izle, Hasta La Vista hd izle, Hasta La Vista online izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Roma Hamamı İzle

Hugo 2011
Kadim Romalı mimar Lucius fazlasıyla ciddi biridir. Hızla değişen zamana ayak uyduramaması işini kaybetmesine neden olur. Bir arkadaşı kederli durumdaki Lucius’u keyiflendirmek için halk hamamına götürdüğünde, Lucius kazayla zamanda ileri sıçrar ve kendini modern bir Japon halk hamammında bulur. Kendisine ilham veren genç Manga ustası Mami ve “Sığ Suratlılar Klanının” diğer üyeleri ile burada tanışır. Japon hamam kültürünün yaratıcı örneklerinden bir hayli etkilenen Lucius eski Roma’ya geri döner ve bu alışılmışın dışındaki fikirleri eski Roma’da uygulamaya başladığında olağanüstü derecede dikkat çeker.

IMDB Puanı: 6.2
Yapım: 2012 – Japonya
Tür: Komedi, Bilim Kurgu
Süre: 108 dakika
Yönetmen: Hideki Takeuchi
Oyuncular: Hiroshi Abe, Aya Ueto, Kazuki Kitamura, Riki Takeuchi

FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Alfie İzle

Hugo 2011
Londra’dan kalkıp, New York’a gelen Alfie’nin amacı kısa zamanda çok para kazanmaktır. Yakışıklılığının ve cazibesinin farkında olan genç adam bunu sonuna kadar kullanmaya karar verir. Kendini bir ilişkinin kalıbına sokmadan kadınları baştan çıkarmak ve onlarla beraber olmak çok cazip bir fikirdir. Sayısını aklında tutamadığı gönül maceralarıyla günü birlik ilişkilerin baş kahramanı oluverir. Para kazanma amacını, hızlı bir çapkın olma yolunda unutur.

IMDB Puanı: 6.1
Yapım: 2004 – ABD, İngiltere
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Süre: 103 dakika
Yönetmen: Charles Shyer
Oyuncular: Jude Law, Sienna Miller, Susan Sarandon, Marisa Tomei, Omar Epps

FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Panik Odası İzle

Hugo 2011
Meg Altman, kocasından yeni ayrılmış olan bir kadındır. Kocasından aldığı nafaka parasıyla oldukça eski bir ev satın alır. Evi gezerken evin içerisindmeyee özel bir oda fark eder. Bu oda, müthiş bir güvenlik sistemiyle donatılmış, güvenli bir mabettir. Odanın içerisindeki monitörlerle evin her tarafı gözlemlenebilmektedir. Meg ve birlikte yaşayacağı kişi olan kızı, istenmeyen bir durum yaşandığı takdirde bu odaya sığınabileceklerdir.

IMDB Puanı: 6.8
Yapım: 2002 – ABD
Tür: Gerilim, Suç
Süre:112 dakika
Yönetmen: David Fincher
Oyuncular: Kristen Stewart, Jodie Foster, Jared Leto, Forest Whitaker, Dwight Yoakam

FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Sis Perdesi İzle

Hugo 2011
Beş yıl önce gazeteci Britt Shelley, yerel bir polis merkezinde çıkan yangının gizemini çözmüştür. Ne var ki farkında olmadığı bir komplonun parçası haline gelmiştir. Dava ile ilgili bir polis memurunun cansız bedeni yanında gözlerini açınca kendi ismini temize çıkarmak için harekete geçecektir.

IMDB Puanı: 5.2
Yapım: 2010 – ABD
Tür: Suç
Yönetmen: Gary Yates
Oyuncular: Jaime Pressly, Marie Avgeropoulos, John Cassini, Blu Mankuma, Brendan Fletcher






FRAGMAN


FİLMİ İZLE


<

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Efsane Beşli İzle

Hugo 2011
Kara adıyla tanınan kötü bir ruh insanlığın umutlarını ve inandığı değerleri yok ederek dünyaya hakim olmak için harekete geçince, Kuzey (Noel Baba), Diş Perisi, Uyku Perisi, Paskalya Tavşanı ve Jack Froust’tan oluşan ölümsüz bekçiler de ona karşı güçlerini birleştirme kararı alırlar. Kara, dünyamızı çepeçevre sarıp insanlığa korku yaymaya başladığında, dünyadaki tüm çocukların umutları, inançları ve hayalleri Efsane Beşli’ye bağlıdır. Rus Kazak askeri Kuzey, doğa bekçisi Avustralyalı Paskalya Tavşanı, yarı insan, yarı sinek kuşu olan Diş Perisi, güzel rüyaların yaratıcısı Uyku Perisi ve ölümsüz Jack Frost sadece çocukları değil büyükleri de peşlerinden sürükleyecek bir maceraya doğru atılacaklardır.

IMDB Puanı: 7.4 
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Animasyon, Macera, Aile
Yönetmen: Peter Ramsey
Oyuncular: Hugh Jackman, Jude Law, Isla Fisher, Chris Pine, Alec Baldwin




FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Sinister (Türkçe Altyazı-HD)

Filmin Konusu: Bir yazar, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere ailesiyle ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları bir dairede daha önce yaşayan tüm hana halkı öldürülmüştür. Ellison evde bulduğu bir video kaydı ile hunharca işlenen cinayetlerin gerç yüzünü araştırmaya başlar. Yönetmenliğini Scott Derrickson'ın üstlendiği filmin başrolünde Ethan Hawke yer alıyor.

Oyuncular: Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Michael Hall D'addario, Clare FoleyRachel Konstantin
Yönetmen: Scott Derrickson
Yapım: 2012 - ABD
IMDB: 6.8/10







Etiketler: Sinister izle, Sinister tek part izle, Sinister tek parça izle, Sinister hd izle, Sinister 720p izle, Sinister full izle, Sinister türkçe altyazı izle, Sinister türkçe dublaj izle, Sinister direk izle, Sinister full izle, Sinister online direk izle, Sinister indirmeden ücretsiz izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Hayatım Yalan – Just Go With it (Türkçe Dublaj)

Filmin Konusu: Bir plastik cerrrahi uzmanı olan Danny McGabe, kadınları tavlamak için sıradışı bir yöntem kullanmaktadır: Evlilik. Bekar olan Danny evli ama mutsuz olduğu yalanı ile tek gecelik bir çok ilişki yaşamıştır. Evlilik onun emniyet kemeridir. Ta ki hayatının aşkı Palmer ile karşılaşana dek... Kendisinden yaşça küçük bir ilkokul öğretmeni olan Palmer, ona yalan ve çapkınlık dolu eski hayatını unutturmuştur.

Oyuncular: Adam Sandler, Bailee Madison, Brooklyn Decker, Jennifer Aniston, Nicole Kidman
Yönetmen: Dennis Dugan
Yapım: 2011
IMDB: 6.3/10









Etiketler:  Hayatım Yalan – Just Go With it izle, Hayatım Yalan – Just Go With it tek part izle, Hayatım Yalan – Just Go With it full izle, Hayatım Yalan – Just Go With it hd tek parça izle, Hayatım Yalan – Just Go With it türkçe dublaj izle, Hayatım Yalan – Just Go With indirmeden direk online izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yüzleşme-Don 2 İzle

Hugo 20112010 Hindistan yapımı aksiyon filminin yönetmenliğini Farhan Akhtar, başrollerinde ise Shahrukh Khan ve Priyanka Chopra yer almaktadır.Aksiyon filminde ele alınan konuya değinecek olursak, Avrupadaki hakimiyete göz dikmiş olan Don, ayrıca Asya daki yer altı dünyasınında başına geçmiştir.Avrupa’nında yer altı dünyasının başına geçmek isteyen Don ‘u Kuala’dan Berlin ‘e kadar bir serüven beklemektedir.Don bu görevden başarı ile çıkabilmek için öldürülmemeli ve tutuklanmamalıdır.2010 yapımı Hindistan yapımı bol aksiyon yüklü filmde siz seyircilerimize Keyifli seyirler dileriz…

IMDB : 7,1
Türü : Aksiyon, Suç, Dram
Ülke : Hindistan 2010
Yönetmen : Farhan Akhtar
Oyuncular : Shahrukh Khan, Priyanka Chopra, Lara Dutta, Arjun Rampal, Florian Lukas, Isha Koppikar
Yapımcı:Ritesh Sidhwani, Gauri Khan, Farhan Akhtar,Senaryo:Javed Akhtar, Salim Khan

FRAGMAN




FİLMİ İZLE


İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Katil Joe İzle

Hugo 2011Katil Joe, Chris Smith’in elinde satmak için bulundurduğu uyuşturucu annesi tarafından çalınınca, en kısa zamanda 6.000 dolar bulmak zorundadır, aksi takdirde öldürülecektir.. Chris ve babası Ansel birlikte plân yaparlar. Chris’in annesi hayat boyu sigortalıdır ve bu parayla borç kapatılabilecektir ancak bunun için annenin ölmesi gerekmektedir.. Katil Joe filminde iyi seyirler dileriz…

IMDB Puanı:6.8/10 
Yönetmen Adı:William Friedkin
Oyuncular: Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Gina Gershon, Juno Temple, Thomas Haden Church
Tür:Dram, Komedi, Korku - Gerilim, Polisiye - Suç, 
Yapımcı:Scott Einbinder
Yapım Yılı:2011 - ABD 




FRAGMAN



FİLMİ İZLE


İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Don 2 - Yüzleşme 2 (Türkçe Dublaj-480p)

Filmin Konusu: Suç lideri Don (Shah Rukh Khan) Asya yeraltı dünyasını ele geçirmiştir Artık gözünü Avrupa’ya dikmiştir ve planlarını birer birer uygulmaya kararlıdır Ancak yolunda yeraltı dünyasının güçlü patronları ve çeşitli güvenlik kuruluşları vardır ‘Don mutlaka yok edilmeli’ diyenler onun yoluna sayısız tuzak kursa da Don, Asya’dan Berlin'e uzanan büyük bir maceraya atılmaktan çekinmez...

Oyuncular: Shah Rukh Khan, Florian Lukas, Om Puri
Yönetmen: Farhan Akhtar
Yapım: 2011 - Hindistan - Almanya
IMDB: 6.8/10








Etiketler: Don 2 - Yüzleşme 2 izle, Don 2 - Yüzleşme 2 tek part vk izle, Don 2 - Yüzleşme 2 full izle, Don 2 - Yüzleşme 2 indirmeden izle, Don 2 - Yüzleşme 2 türkçe dublaj izle, Don 2 - Yüzleşme 2 full izle, Don 2 - Yüzleşme 2 hd izle, Don 2 - Yüzleşme 2 alternatif izle, Don 2 - Yüzleşme 2 online direk izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yangında Kaybettiğimiz Şeyler

Hugo 2011
Audrey Burke kocasının trajik ölümünden sonra, eşinin çocukluk arkadaşı Jerry Sunborne ile farklı bir dostluk kurmaya başlar. Ancak Jerry’nin hayatında onu bir trajediye sürükleyen kötü bir alışkanlığı vardır: Jerry bir eroin bağımlısıdır ve bu bağımlılık onun önemsediği herşeyi kaybetmesine neden olmaktadır. Audrey hayatta kalmak için Jerry’ye tutundukça, Jerry de bağımlılığının onu mahvetmesine izin vermeyecektir.

IMDB Puanı: 7.1 
Yapım: 2007 – ABD, İngiltere
Tür: Dram
Süre: 118 dakika
Yönetmen: Susanne Bier
Oyuncular: Halle Berry, Benicio Del Toro, Alison Lohman, David Duchovny, John Carroll Lynch

FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Hücre İzle

Hugo 2011
Jennifer Lopez, bu muhteşem gerilimde akıl almaz bir yolculuğa çıkıyor. Seri katil Vincent D’Onofrio, son kurbanını öldüremeden komaya girince, bir çocuk terapistinin, onun zihnine girerek, deney aşamasında olan sıradışı bir tedavi yöntemi kullanması gerekir. Katilin zihninde başlayan acımasız av, şimdi onun hayatını da tehdit etmektedir. FBI ajanı Vince Vaughn, terapistin hayatını kurtarabilecek tek kişidir ve bu inanılmaz yolculuğa katılma sırası ondadır.

IMDB Puanı: 6.2
Yapım: 2000 – ABD, Almanya
Tür: Bilim Kurgu, Gerilim
Süre: 107 dakika
Yönetmen: Tarsem Singh
Oyuncular: Jennifer Lopez, Vince Vaughn, Dylan Baker, Jake Weber, Pruitt Taylor Vince

FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Argo İzle

Hugo 2011
Gerçek olaylara dayanan “Argo” altı Amerikalıyı kurtarmak için düzenlenen, İran rehine krizinin sahne arkasında ortaya çıkan ve halkın yıllar sonra öğrendiği gizli bir operasyonu anlatıyor. İran devriminin kontrol edilemeyecek noktaya ulaştığı dönemde, 4 Kasım 1979′da militanlar Tahran’daki ABD elçiliğine saldırırlar ve içeride bulunan 52 Amerikalıyı rehin alırlar. Ancak tüm bu kaosun ortasında altı Amerikalı kaçmayı başarır ve Kanada büyükelçisinin evine sığınır. Bulunmalarının ve büyük olasılıkla öldürülmelerinin an meselesi olduğunun farkında olan Tony Mendez (Ben Affleck) adında bir CIA “sızma” uzmanı altı Amerikalının ülkeden sağ salim çıkmasını sağlayacak riskli bir plan yapar. Böylesine inanılmaz bir plan ancak filmlerde olmaktadır.

IMDB Puanı: 8.1
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Dram, Tarih, Gerilim
Süre:120 dakika
Yönetmen: Ben Affleck
Oyuncular: Ben Affleck, John Goodman, Bryan Cranston, Clea Duvall, Victor Garber
Senaryo: Chris Terrio

FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Tanrının Vadisinde İzle

Hugo 2011
Örnek bir asker olan Mike Deerfield, görev için gittiği Irak’ta esrarengiz bir şekilde kaybolur. Eski bir savaş gazisi olan Mike’ın babası Hank oğlundan haber alamayınca araştırması için özel dedektif Emily Sanders ile anlaşır. Oğlunun kayboluşundaki gizemi aydınlatmak için soruşturmaya anne Joan da katılacaktır.

IMDB Puanı: 7.3
Yapım: 2008 – ABD
Tür: Dram, Gizem, Suç
Süre: 121 dakika
Yönetmen: Paul Haggis
Oyuncular: Charlize Theron, James Franco, Tommy Lee Jones, Susan Sarandon, Josh Brolin

FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Kalbimi Oraya Gömün İzle

Hugo 2011
Dee Brown’un en çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan, başyapıt niteliği taşıyan bir film. General Custer’a karşı kazanılan Sioux zaferini konu alan film, 3 karakterin mücadelesi üzerine kurulmuştur; Darthmouth mezunu genç bir doktor olan Charles Eastman; topraklarını benliklerini ve şereflerini kaybetmek istemeyen ve Amerika birleşik Devletleri’nin hükmü altına girmek istemeyen lakota kabilesinin gururlu şefi Oturan Boğa ve hükümet’te Kızılderili’lerden sorumlu Senatör Henry Daves, Eastman ve okul öğretmeni Elaine Goodale Sioux’daki yerlilerin yaşam koşullarını iyileştirmeye çalışırken, Senatör Dawes, Başbakan Grant’a kulis yapar. Kalbimi Oraya Gömün, duyguları derinden etkileyen, bilgi yüklü, görsel olarak dikkatleri çeken bir western klasiği.

IMDB Puanı: 7.1
Yapım: 2007 – ABD
Tür: Dram, Tarih, Western
Yönetmen: Yves Simoneau
Oyuncular:Anna Paquin, J.K. Simmons, Aidan Quinn, Colm Feore, Wes Studi

FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Redbelt - Kırmızı Kuşak (Türkçe Dublaj)

Filmin Konusu: Karateciler bir kuşak için mücadeleye girerler ve ortaya kanlı sahneler çıkar.devamında olanlar bizi çok şaşırtacaktır.filmde sokak dövüşlerini aratmayan sahneler vardır...

Oyuncular: Chiwetel Ejiofor, Tim Allen, Emily Mortimer
Yönetmen: David Mamet
Yapım: 2008 - ABD
IMDB: 6.8/10












Etiketler: Redbelt - Kırmızı Kuşak izle, Redbelt - Kırmızı Kuşak türkçe dublaj izle, Redbelt - Kırmızı Kuşak tek part vk izle, Redbelt - Kırmızı Kuşak tek parça full izle, Redbelt - Kırmızı Kuşak direk izle, Redbelt - Kırmızı Kuşak online izle, Redbelt - Kırmızı Kuşak hd izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Game of Werewolves (Türkçe Altyazı-480p)

Filmin Konusu: Tomas iyi bir adamdır mesleği ise bir yazardır fakat işinde iyi olmasada yani pek tanınmış olmasa da yazarlığı sevmetedir ve onun için çabalamaktadır. Günün birinde kendinin 15 yıldan beri uğramadığı köyüne bir ödül bahenesi ile davet edilir. Tomas ödülü almak için köyüne gitmek zorunda kalır ve daveti kabul eder. Arga’ya giden tomas oraya vardığında köye ödül için gitmediğini kısa süre içerisinde öğrenecektir...

Oyuncular: Gorka Otxoa, Carlos Areces, Secun de la Rosa
Yönetmen: Juan Martínez Moreno
Yapım: 2011 - İSPANYA
IMDB: 6.0/10









Etiketler: Game of Werewolves izle, Game of Werewolves tek part izle, Game of Werewolves tek parça vk izle, Game of Werewolves türkçe dublaj izle, Game of Werewolves Türkçe altyazı izle, Game of Werewolves indirmeden direk online izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Dabangg 2 (Türkçe Altyazı-HD)

Filmin Konusu: Chulbul Pandey artık Lucknow’a tahin olmuş ve terfi de etmiştir. Rajjo ile de mutlu bir evliliği ve bir de çocukları vardır. Lucknow, gün yüzünde bile bir çok suçun işlendiği, taciz ve tecavüzün, cinayetlerin bile kolayca gerçekleştirildiği bir yerdir... Filmin ana kötü karakteri olan güçlü bir politikacı, Chulbul Pandey tarafından yaptığı ahlaksızlıklar halk önüne çıkarılmış ve hapishaneye yollanmıştır. Bunun üzerine de politikacının iki oğlu Pandey’in oğlunu kaçırarak intikam almaya kalkarlar. Bu arada da kötü karakterimiz de hapishaneden çıkmayı başarır...

Oyuncular:  Salman Khan, Kareena Kapoor, Sonakshi Sinha
Yönetmen: Arbaaz Khan
Yapım: 2012 - Hindistan
IMDB: 5.2/10








Etiketler: Dabangg 2 izle, Dabangg 2 full izle, Dabangg 2 türkçe dublaj altyazı izle, Dabangg 2 tek part izle, Dabangg 2 tek parça vk izle, Dabangg 2 720p izle, Dabangg 2 hd izle, Dabangg 2 direk izle, Dabangg 2online izle, Dabangg 2 2012 izle, Dabangg 2 indirmeden direk izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


3 Kral İzle

Hugo 2011
Bir grup maceraperest Amerikan askeri Irak’taki Körfez Savaşı’nın hemen ardından ülkelerine dönmeyip, çölün derinliklerinde gömülü olduğu söylenen bir hazineyi bulmaya karar verirler. Bir haritanın kılavuzluğunda yaşamlarını değiştirecek ve onları onurlu bir mücadeleye sürükleyecek macera dolu bir yolculuğa adım atarlar.

IMDB Puanı: 7.2
Yapım: 1999 – ABD, Avustralya
Tür: Aksiyon, Macera, Komedi
Süre: 114 dakika
Yönetmen: David O. Russell
Oyuncular: George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube, Cliff Curtis, Judy Greer

FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Kadın Kokusu İzle

Hugo 2011Bir Kolej öğrencisi olan Charlie, paraya ihtiyacı olduğundan kör bir adama, bir nevi ‘bebek bakıcılığı’ yapmaya razı olur ama iş, umduğu kadar basit olmayacaktır. Çünkü Emekli Albay Frank Slade’ in haftasonu için çok özel bir planı vardır. Bu plana yolculuk, kadınlar, iyi bir yemek, birinci sınıf şarap, tango, limuzin ve ne yazık ki, bir de 45′ lik dahildir. İşin kötüsü, bunları yaparken Charlie’ yi yanından ayırmaya da hiç niyeti yoktur.

IMDB Puanı: 7.8
Yapım: 1992 – ABD
Tür: Dram
Süre: 157 dakika
Yönetmen: Martin Brest
Oyuncular: Al Pacino, Philip Seymour Hoffman, Chris O’Donnell, Matt Smith, Gabrielle Anwar

FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


11 Yaşındayım İzle

Hugo 2011
1975. Mao’nun ölümünden bir yıl öncesi. Kültür Devrimi’nin sonu yakındır. Huzursuz günlerdeyiz. On bir yaşındaki Wang Han, küçük bir köyde kaçak bir katille karşılaşır. Ormanda saklanan yaralı adam Wang Han’i kendisine yardım etmeye ikna eder. Bir yandan korkup bir yandan da adamdan çok etkilenen Wang Han ve arkadaşları olayı polise anlatmamaya söz verir. Bu sırada okulda garip şeyler olmaktadır; her yerde polisler vardır. San Sebastian Film Festivali’nde prömiyeri yapılan 11 Yaşındayım, Çin’in Guizhou bölgesinde büyüyen yönetmen Wang’in çocukluk anılarına dayanıyor.

IMDB Puanı: 6.7
Yapım: 2011 – Çin, Fransa
Tür: Dram
Süre: 110 dakika
Yönetmen: Xiaoshuai Wang
Oyuncular: Wang Jinchun, Wenqing Liu, Jinchun Wang, Liu Wenqing

FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Bizi Ayıran Nehir İzle

Hugo 2011
Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Robert Redford’un yaşanmış bir öyküden yola çıkarak çektiği bu film, babalar ve oğullarını konu alır. Sevginin varolduğu ama duyguların açığa vurulmadığı bir ailede yetişen iki erkek kardeş, Norman ve Paul, kendilerine farklı yollar çizme çabasındadırlar. Kuralcı bir din adamı olan babalarıyla çıktıkları balık avları onları doğaya yakınlaştırsa da birbirlerini tam olarak anlamalarına yardımcı olamaz. Sonunda iki genç babalarına baş kaldırır; Norman eğitimine evden uzakta bir üniversitede devam eder, Paul ise Montana’da kalır ancak içki ve kumar dolu yıkıcı bir yaşam sürer. Aradan geçen yıllar aile bağlarını zayıflatsa da, onların hikâyesindeki ipuçları hala balık avlama sanatının gizeminde yatar.

IMDB Puanı: 7.1
Yapım: 1992 – ABD
Tür: Dram
Süre: 123 dakika
Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: Brad Pitt, Joseph Gordon-levitt, Robert Redford, Tom Skerritt, Craig Sheffer


FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Across The Hall İzle

Hugo 2011
Normal, sıradan bir gece yaşayan Julian; en yakın arkadaşı Terry’ den tüyler ürpertici bir telefon alır. Terry, telefonda aldatıldığı nişanlısının aynı otelde onu takip ettiğini söylemektedir ve bunu engellemek için silahını yanına alıp onu engelleyeceğini söyler. Julian’ ın tek amacı Terry’ yi büyük bir felaketten kurtarmaktır.

IMDB Puanı: 5.8
Yapım: 2009 – ABD
Tür: Gerilim, Suç
Süre: 93 dakika
Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: Mike Vogel, Danny Pino, Brittany Murphy, Brad Greenquist

FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Risk Altında İzle

Hugo 2011
Ünlü bir cinayet romanı yazarı siyasi hayallerini daha ileri götürebilmek için eski bir cinayeti çözmeye çalışacaktır. 

IMDB Puanı: 4.5
Yapım: 2010 – ABD
Tür: Gizem, Suç
Süre: 90 dakika
Yönetmen: Tom McLoughlin
Oyuncular: Andie MacDowell, Ashley Williams, Daniel Sunjata, Annabeth Gish, Dane Dehaan



FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Benim İçin Öldür İzle

Hugo 2011
Filmde geçmişte tacizci erkek arkadaşlarının kurbanları olan ama şimdi arkadaş olmaktan mutluluk duyan iki oda arkadaşının hikayesi anlatılıyor. Bir gün eski erkek arkadaşlarından biri bir kızı yakalar ve bunun üzerine gerilim iyice artar.

IMDB Puanı: 5.5
Yapım: 2013 – ABD
Tür: Dram, Gerilim
Süre: 94 dakika
Yönetmen: Michael Greenspan
Oyuncular: Katie Cassidy, Tracy Spiridakos, Donal Logue, Torrance Coombs, Chelah Horsdal






FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Vipers - Yılanlar (Türkçe Dublaj-HD)

Filmin Konusu: Kansere çözüm arayan bir grup bilim adamının yılanlar üzerinde yaptıkları deney başarısızlıkla sonuçlanır. Ormanın derinliklerine kaçan zehirli yılanlar insanları ısırmakla kalmaz,aynı zamanda öldürürler ..

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Elisabeth Shue ve Max Thieriot
Yönetmen: Mark Tonderai
Yapım: 2008 - Kanada, ABD
IMDB: 3.5/10












Etiketler: Vipers izle, Vipers tek part vk izle, Vipers full izle, Vipers türkçe dublaj izle, Vipers full izle, yılanlar izle, yılanlar full izle, yılanlar 2008 izle, yılanlar türkçe dublaj izle, yılanlar full izle, yılanlar tek part vk izle, yılanlar tek parça izle

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Submarino İzle

Hugo 2011
Alkolik annelerinin ihmalkârlığı yüzünden kardeşlerinin ölümüyle sarsılan ve bu olaydan ötürü kendilerini suçlayan Nick ve erkek kardeşi, yıllar sonra annelerinin cenazesinde karşılaşırlar. Onca zaman sonra tekrar bir araya gelen iki kardeş, gençliklerinde yaptıkları hataları düzeltme kararı alırlar, ancak bu hiç de kolay olmayacaktır.

IMDB Puanı: 7.4
Yapım: 2010 – Danimarka, İsveç
Tür: Dram
Süre: 105 dakika
Yönetmen: Thomas Vinterberg
Oyuncular: Jakob Cedergren, Patricia Schumann, Dar Salim, Kate Kjølbye, Lisbeth H. 
Pedersen


FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Kefaret Yolu İzle

Hugo 2011
Bailey çocukluğunu tam anlamıyla yaşayamamış, birçok derde sahip ve hayatın içerisinde amaçsızca savrulup giden bir adamdır. Sarhoş olarak geçirdiği gecelerin birinde, gizemli bir adam olan Augy O’na yaklaşır ve ölen babasının mal varlığıyla ilgilenmesi için doğduğu kasabaya dönmesini iletir. Dönüş yolunda Bailey’nin hikayesi ve daima ilgili olduğu blues müziğinin sihri ortaya çıkar. Aslında Augy Bailey hakkında Bailey’nin düşündüğünden daha çok şey biliyordur ve O’na o sihirli melodiler vasıtasıyla birçok şeyin kontrolunu ele geçirebileceğini gösterecektir.

IMDB Puanı: 5.7
Yapım: 2010 – ABD
Tür: Dram
Süre: 95 dakika
Yönetmen: Mario Van Peebles
Oyuncular:Michael Clarke Duncan, Taryn Manning, Kiele Sanchez, Luke Perry, Tom Skerritt


FRAGMAN


FİLMİ İZLE



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


 
Copyright © 2012 - 2013. Full Film İzle